facebook twitter
Начало / Продукти /  Вентилатор за изгорели газове ECOHEAT SMOKE
Вентилатор за изгорели газове ECOHEAT SMOKE

Вентилатор за изгорели газове  ECOHEAT SMOKE®

Модели: 110m³, 170m³, 250m³
Подробна информация за продуктите ECOHEAT може да получите като попълните формата за запитване, или като се обадите на отдел Маркетинг и продажби, както и като посетите фейсбук страницата на компанията.

Употреба

Вентилаторът се монтира в случаите, при които тягата на комина не е достатъчна (например поради неправилно оразмеряване на комина или при наличие на такъв, но с повишени хидравлични съпротивления, което води до влошаване работата на съоръжението и понижаване на неговата топлинна мощност. ECOHEAT SMOKE e снабден със специализиран центробежен вентилатор, който издържа на високи температури на изходящите от съоръжението димни газове до 250⁰C. Чрез ECOHEAT SMOKE газовете от изхода на съоръжението и под действието на създадения от вентилатора напор се транспортират към комина и се изхвърлят в атмосферата. Конструкцията на вентилаторната група дава възможност да работи при повишени топлинни натоварвания, както и при наличието на пепелни частици в димните газове.

Сертификат

Като производители смело можем да заявим, че предлаганият от нас продукт е с най-добро съотношение цена / качество!
Избирайки продукт с марката ECOHEAT , Вие получавате безкомпромисна гаранционна и след гаранционна поддръжка от създателите на изделието, факт който ни поставя на първо място според нашите клиенти.